mitsubishi airco montage

Montage airconditioning

De installatie wordt uitgevoerd door De Waard zelf, hij beschikt over een ruime ervaring in de installatiebranche en uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s. Hij staat garant voor een perfecte uitvoering en advies van de werkzaamheden.
De montagetijd word tot een minimum beperkt d.m.v. het gebruik van de nieuwste apparatuur en gereedschappen.

Omdat alle werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, staan wij garant voor een perfecte afwerking. Het afwerkingsniveau van de installatie is naar een nog hoger niveau gebracht door onze jarenlange ervaring in de installatie branche.

Omkisting voor de buitenunit

Tegen een meerprijs kunnen wij op maat gemaakte houten/kunststof omkistingen voor de buitenunit van uw airconditining leveren. Deze omkisting is in verschillende afwerkingen beschikbaar, en biedt naast een optische verfraaiing tevens extra bescherming voor de buitenunit.

wifi-app-airco

Wifi-module

Het is mogelijk om uw airco op afstand alvast aan te zetten, zodat bij thuiskomst de woning of slaapkamer heerlijk koel is. De nieuwe uitbreiding van de airco unit kent een feature waarbij afstandsbediening net als bij de slimme thermostaat mogelijk is.

De nieuwste Mitsubishi collectie maakt gebruik van nieuwe inverter-technologie waarbij het energieverbruik bij het verwarmen en koelen van ruimtes aanzienlijk wordt verlaagd, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast wordt er een schonere en aangenamere woonomgeving gecreëerd door middel van de lucht zuiveringstechnologie met effectieve luchtfilters. Deze filters beschermen tegen door lucht verspreide virussen en allergenen en zorgen voor een schone lucht. Bijna alle airconditioners zijn uit te breiden met de WiFi optie. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de airconditioner. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld. Deze directe wifi-verbinding is toegepast op bijna alle modellen; bediening gaat via een app.

Wat is bij een standaard montage inbegrepen?

✓  Plaatsing van de binnen-unit, max. 4 meter leidinglengte en plaatsing van de buitenunit.

✓  Elektrische aansluiting naar wandcontactdoos of koppeldoos (niet ingewerkt, maximaal 1,5 meter rechts of links van de buitenunit). Zekering ten behoeve van airco moet reeds voorzien zijn  (min. 16 A. voor airco’s tot 5,0 kW, daarboven 20A)

✓  Het ophangen van de binnenunit en plaatsen van de buitenunit inclusief trillingsdempend bevestigingsmateriaal, opstellingsbalken of wandbeugels.

✓  Cu-buizen met isolatie en elektrische bekabeling tussen de units en kabelgoot is inbegrepen, tot 4 meter.

✓  Opruimen van werkmaterialen.

✓  5 jaar garantie op onderdelen en plaatsing, mits jaarlijks gedegen en aantoonbaar onderhoud.

air conditioning montage

✓  Installatiemateriaal.

✓  Condensafvoer van binnen naar buiten van max. 4 meter met natuurlijke afschot.

✓  Afpersen van leidingen en de units, vacuümeren en werking airco controleren.

Bij een niet “standaard” plaatsing, is het altijd beter om een vrijblijvende afspraak te maken, om niet voor verrassingen komen te staan.

✓  Alle nodige boorwerken voor de leidingen inclusief afdichten.

✓  Afpersen van leidingen en de units, vacuümeren en werking airco controleren.

✓  Korte gebruiksinstructie bij oplevering van de  installatie.

    Uw Naam (verplicht)

    air-conditioner-montage