CASSETTE AIRCO KOPEN?

Een krachtige airconditioning zorgt voor een ideaal binnenklimaat, of het nou een kantoor, winkel, restaurant of bijvoorbeeld de tandarts betreft. Een cassette airco is uitermate geschikt voor grote ruimtes die snel op de juiste temperatuur moeten komen. Een bijkomend voordeel is dat de airco in cassette modellen van Mitsubishi helemaal in systeemplafonds geïntegreerd kunnen worden. Zo blijft de airconditioning onzichtbaar voor klanten en gasten, terwijl zij toch genieten van een perfecte temperatuur. Én de perfecte luchtvochtigheid: deze is met een aparte luchtvochtigheidsfunctie ook te beheersen.

CASSETTE AIRCO ZORGT VOOR GELIJKMATIGE LUCHTVERDELING

Daarnaast wordt de lucht door de cassette airco units in verschillende richtingen geblazen, waardoor er een gelijkmatige verdeling en luchtcirculatie optreedt. Verder kan de airco cassette gebruikt worden voor het verversen van lucht via aanzuiging van de buitenlucht. Een techniek die bijdraagt aan een comfortabel, verfrissend en aangenaam klimaat.

Cassette airco voorbeeld

CASSETTE AIRCO VOOR THUIS

Particulieren die thuis een systeemplafond hebben kunnen ook profiteren van de voordelen van een cassette airco. Dit type units wordt ook geleverd met een kleinere capaciteit, geschikt voor bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer. Een nog minder krachtige variant ook prima, en geen probleem als de airco zichtbaar is? Kijk dan eens bij onze andere modellen. Zoals de wandairco. Hoewel wand airco doorgaans wel iets meer opvalt dan een inbouwsysteem, zijn er tegenwoordig genoeg aantrekkelijke, strakke modellen op de markt, passend in elk interieur. De slanke units van Mitsubishi vormen een stijlvolle toevoeging aan bijvoorbeeld uw kantoor, woon- of slaapkamer.

Mitsubishi FDTC/SRC 25VF

Mitsubishi FDTC VF type FDTC 25VF Cassette – single-split set – 2,55 kW is geschikt voor ruimtes tot 90 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 29 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 35VF

Mitsubishi FDTC VF type FDTC 35VF Cassette – single-split set – 3,6 kW is geschikt voor ruimtes tot 125 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 30 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 40VF

Mitsubishi FDTC VF type FDTC 40VF Cassette – single-split set – 4 kW is geschikt voor ruimtes tot 140 m3, met een A++/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 30 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 50VF

Mitsubishi FDTC VF type FDTC 50VF Cassette – single-split set – 5 kW is geschikt voor ruimtes tot 175 m3, met een A+/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 30 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 60VF

Mitsubishi FDTC VF type FDTC 60VF Cassette – single-split set – 5,6 kW is geschikt voor ruimtes tot 195 m3, met een A+/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 30 dB.

Meer info
Mitsubishi FDT/FDC 40VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 40VG Cassette – single-split set – 4 kW is geschikt voor ruimtes tot 140 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 27 dB.

Meer info
Mitsubishi FDT/SRC 50VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 50VG Cassette – single-split set – 5 kW is geschikt voor ruimtes tot 175 m3, met een A++/A++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 27 dB.

Meer info
Mitsubishi-FDTSRC-60VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 60VG Cassette – single-split set – 5,6 kW is geschikt voor ruimtes tot 195 m3, met een A++/A++ energielabel en een minimale geluidsdruk van 28 dB.

Meer info
Mitsubishi-FDTFDC-71VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 71VG Cassette – single-split set – 7,1 kW is geschikt voor ruimtes tot 250 m3, met een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 29 dB.

Meer info
itsubishi-FDTFDC-100VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 100VG Cassette – single-split set – 10 kW is geschikt voor ruimtes tot 350 m3, met een A+/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 31 dB.

Meer info
Mitsubishi-FDTFDC-125VG

Mitsubishi FDT VG type FDT 125VG Cassette – single-split set – 12,5 kW is geschikt voor ruimtes tot 440 m3, met een B/A energielabel en een minimale geluidsdruk van 32 dB.

Meer info
Mitsubishi-FDTFDC-140VG-14-kW

Mitsubishi FDT VG type FDT 140VG Cassette – single-split set – 14 kW is geschikt voor ruimtes tot 490 m3, met een C/B energielabel en een minimale geluidsdruk van 33 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 40VH - 4 kW

Mitsubishi FDTC/SRC 40VH Cassette – single-split set – 4 kW is geschikt voor ruimtes tot 140 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 27 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 50VH

Mitsubishi FDTC/SRC 50VH Cassette – single-split set – 5 kW is geschikt voor ruimtes tot 175 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 27 dB.

Meer info
Mitsubishi FDTC/SRC 60VH

Mitsubishi FDTC/SRC 60VH Cassette – single-split set – 5,6 kW is geschikt voor ruimtes tot 195 m3, met een A++/A+ energielabel en een minimale geluidsdruk van 31 dB.

Meer info